top of page

Ofte stillede spørgsmål

Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål – det giver forhåbentlig en hurtig svar tid, da du selv kan finde svaret på dit spørgsmål.

 • Skal jeg være medlem af Grundejerforeningen?
  Ja. Som vedtægterne foreskriver er det besluttet at det er et krav at være medlem af Grundejerforeningen for at bo i Skjoldhøjparken.
 • Må jeg opsætte plankeværk rundt om hele min grund?
  Nej. Det må du desværre ikke. Deklarationerne for parken foreskriver hvordan hegnspligten mod hhv. naboparcellerne og fællesarealerne er. I korte træk får du her tommelfingerreglen for, hvordan du må opsætte fast hegn. IKKE SKREVET ENDNU For hæk er reglerne lidt anderledes, men som udgangspunkt må dette opsættes rundt om hele grunden i skel, ikke være en særligt vandkrævende plante og ellers skal loven og servitutterne omkring højden af hæk overholdes.
 • Vi har fået rotter (inde såvel som ude)
  Aarhus Kommune kan kontaktes på følgende hjemmeside. https://aarhus-rotteanmeld.geoenviron.dk Derinde oprettes en sag, og efterfølgende bliver du kontaktet for hurtig bekæmpelse.
 • Hvor melder jeg en gadelampe uden lys?
  Dette gøres til Aarhus Kommune gennem følgende link: https://citizen.dw3.dk/b9f67d58-37fe-4e06-9525-906778432b38
 • Vi fraflytter Skjoldhøjparken
  Øv. Det er vi kede af at høre. Hvis din henvendelse drejer sig omkring tilbagebetaling af kontingent bedes du rette denne henvendelse på vores mailadresse kontakt@skjoldhoj.dk så håndterer vi det hurtigst muligt.
bottom of page