top of page
  • kontakt30667

Resumé af regnskabsgennemgang 2023Torsdag d. 8. marts 2023 blev der afholdt regnskabsgennemgang for regnskabet af 2023. Regnskabsgennemgang er et nyt tiltag bestyrelsen har forsøgt at introducere, som dog allerede blev nævnt på generalforsamlingen i 2022, til at tage alle de dybe spørgsmål og den undren der måtte være til en regnskabspost.

Foreningen rummer en række mennesker der er utroligt regnskabskyndige der gerne vil diskutere posteringer og lignende. For ikke at bruge uanede mængder tid på den ordinære generalforsamling blev dette – efter planen – årlige tilbagevendende møde født. Hvordan gik mødet så, tænker du? Formand Ronni Meyer udtaler: "Mødet gik rigtig fint og vi vil gøre det igen næste år. Deltagelsen var ikke den største, men nødvendigheden og vigtigheden af mødet er ikke til at tage fejl af. Vi fik belyst de punkter som vores deltagende grundejere havde, og det foregik i en rigtig god stemning. Det var dejligt at kunne komme meget mere rundt om tallene end normalt og måske endda endnu flere spørgsmål end vi kunne på generalforsamlingen". Der fremkom derudover to gode forslag på mødet som bestyrelsen tager op til overvejelse. 1) Mere granulerede regnskabsposter, da nogle er meget overordnet.

2) Etablering af en minigolfbane.

Bestyrelsen takker de deltagende grundejere for deres gode spørgsmål, og håber at tilslutning vil vokse stille og roligt over årene.


50 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page